Att provocera för att provocera…

… är ett förhållningssätt jag aldrig kunnat begripa mig på. Om bland annat det har Cecilia Verdinelli skrivit en utmärkt krönika i GP. Vad är det för fel på alla dessa gaphalsar som tycks tro att den som skriker högst eller är mest aggressiv också är den som har mest rätt?Har det aldrig föresvävat dem att de kan ha tokfel trots att ingen säger emot och att andras tystnad beror just på att de är aggressiva och inte på att de har rätt?

Hmm, alldeles nyss störde jag mig på att en krönikör jag annars gillar (i en annan tidning) på sista tiden mest hemfallit åt ostrukturerat gnäll. Jag har en idé om att själv skriva fler texter som handlar om konstruktiva lösningar och inte bara återger problemen. Det verkar som om jag börjar dåligt men snart ska det bli andra bullar. Nu är min semester slut och jag har massa roliga jobb på gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s