En till som tycker som jag

I GP skriver pedagogikprofessorn Bengt Persson att pedagoikforskarna måste ta mer plats i skoldebatten. Som framgår av mina artiklar i GP i juli så är vi helt överens på den punkten och det gör mig glad att fler nu börjat föra fram den åsikten.De de pedagogiska forskarna måste organisera sig och protestera mot den galna skolpolitik som nu förs. Och medierna måste vakna till liv och börja ifrågasätta och kritiskt granska skolpolitiken och ge utrymme åt dem som verkligen begriper sig på undervisning och lärande, inte bara åt dem som gapar högst om att det är kris i skolan och att allt blir bättre bara lärarna får beslagta elevernas mobiltelefoner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s