En rapportering på tomgång

Läste tidningen i morse och konstaterade att man även idag lyckats fylla typ tre uppslag med ”bombmannen” – utan att ha ett smack av värde att tillföra. Som positivhalare fortsätter man att veva på, trots att alla redan hört hela utbudet. Johan Croneman skriver i dagens DN om en rapportering som går på tomgång och som följer det gamla vanliga mönstret. Var är fördjupningarna? Var är de oväntade vinklingarna som ställer våra fördomar på huvudet? De otippade intervjupersonerna som har något nytt att tillföra?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s