Lite lokal skolkamp

När min dotter började förskoleklass i höstas såg jag till att engagera mig i skolans föräldraförening. Det är en ganska aktiv förening som har möte en gång per månad, med rektor och en eller två personalrepresentanter närvarande. Det känns bra att ha lite koll på vad som händer på skolan och kunna ställa frågor.

Vi i föräldraföreningen har också dragit igång ett än så länge ganska blygsamt samarbete med andra föräldraråd och föreningar och vi har nu skrivit en debattartikel till lokaltidningen Bohusläningen. Den senaste veckan har de gjort en utmärkt granskning av situationen på fritids i kommunen och bland annat gjort en intervju med kommunens grundskolechef – som gav ganska skrämmande svar på reporterns frågor.

Debattartikeln är troligen inne i morgondagens tidning och det ska bli intressant att se vad det blir för respons på den. Om någon som läser detta vill vara med i vårt föräldranätverk – vi är öppna för alla som har barn i Uddevallas skolor – så mejla mig så lägger jag till er på vår mejllista: evalottahulten@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s