Och nu blir det reklam!

Dags för bokmässa i Göteborg och jag vill tipsa om Ung berättares monter, där det händer mycket spännande. Hela programmet hittas här. Ung berättare är ett skolprogram där elever får skriva egna böcker. Under mässan kommer en drös av dessa unga författare att framträda i montern, tillsammans med personer som Suzanne Osten, Nour El Refai och Peter Gärdenfors. Även jag är med på ett hörn, kl 14 på fredag, då jag ska prata om vikten av att träna tänkande i civilkurage i skolan. Monter C03:22.

 

Även nystartade Litteraturhuset har ett fint program, som dessutom äger rum utanför mässan, närmare bestämt i Lagerhuset, Heurlins plats 1, vid Järntorget (gaveln mot vattnet). Programmet hittas här. Jag kommer att berätta om min bok Resan från mörkrets hjärta, kl 16 på lördag.

Även i Ordfronts monter händer det mycket! Jag pratar om min bok kl 14 på lördag.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s