Om tårtning som politisk metod

Hot, förnedring och våld kan aldrig främja ett konstruktivt samhällsbygge och så länge vi lever i en demokrati bör vi undvika att använda oss av metoder som underminerar demokratin. Fel metod blir inte rätt metod för att den används i ett ”gott”syfte eller av ”rätt” personer.Tårtningen var kontraproduktiv inte bara för att den riskerar att stärka SD:s martyrskap och mandat och öka deras sympatier utan också för att den stärker vi- och domtänkandet och legitimerar hot och förnedring som politisk metod.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s