Sverige 3.0

Igår var jag på Sverige 3.0-konvent (mer info här, men ingen idé att googla för då hittar man bara info om en annan organisation som arbetar med kvinnligt entreprenörskap). Initiativet togs av Navid Modiri och detta var tredje sammankomsten med samtal om hur vi vill att Sverige ska se ut i framtiden (med fokus på mångfaldsfrågor). Hoppingivande och härligt att möta så många människor som vill samtala, snarare än debattera, och som vågar visionera. Många av deltagarna är dessutom redan i full gång med kloka projekt för mångfald, integration och minskade samhällsklyftor. För den som är med på twitter – vilket jag inte är själv – så är hashtaggen #sv3rige .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s