Hur svårt kan det vara?

Majoriteten av svenska folket, även bland de borgerliga väljarna, om jag fattat rätt, är emot vinstutdelning i välfärden, så varför går inte fler partier ut och säger att det är vad de vill jobba för?

Är de rädda att förlora den månghövdade väljarskaran ”riskkapitalister som investerar i omsorgsbranschen”? Tar de i hemlighet emot stora kampanjbidrag från dem? Finns det en hemlig milis som trakasserar politiker som är emot vinstutdelning i välfärden? Vad är problemet?

Det är ju för sjutton öppet mål för den som vill förbjuda vinstutdelning i välfärden!!! Kom igen nudå, politikerna, ni klarar det, sparka in den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s