Almedalen i sommar

Nu har jag bokat biljetter och kommer befinna mig i Visby kvällen 1 juli till tidig morgon 4 juli, under Almedalsveckan. Jag kommer delta i två seminarier, om civilkurage respektive bildning, tillsammans med bland andra Brian Palmer.

Om någon tror sig vilja träffa mig eller använda mig i fler sammanhang under dessa dagar så mejla mig gärna på eva-lotta.hulten (@) telia.com.

Jag är egentligen lite skeptisk till sådan här gigantiska mingelpartyn där alla försöker överrösta varandra men samtidigt ska det bli spännande att se det hela, och om det kan ge något. Det lär gå att hitta många intressanta programpunkter med duktiga föreläsare. Och Visby är ju alltid fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s