Det är bokmässa i Göteborg …

… och jag är inte där, på grund av tidsbrist. Massor av jobb och sjuka barn i en olycklig kombination gör att jag inte hinner med mässan alls i år. Lite tråkigt men lite skönt också. Det brukar vara förfärlig dålig luft, jag är värdelös på att mingla, böckerna är i alla fall billigare på nätet (och säkert sprids svininfluensan i rekordfart i trängseln också).  Eller så är jag bara en sur räv idag (eller hur uttrycket nu var).

Idag kom LO-tidningen i brevlådan. Vilket påminner mig om att jag ju hade en artikel i förra  veckans nummer. Om folkmordet i Rwanda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s