Knäpptyst!

George Monbiot skriver intressant på sin blogg (och i Guardian) om hur forskare tycker det är överflödigt att kommunicera med omvärlden om sin forskning och om hur journalister förvränger forskning efter eget tycke. Ganska likt mina tankar i ett par artiklar jag skrev för GP förra sommaren. Här och här är de.

Intressant nog har jag inte fått en endaste kommentar, från något håll, om min krönika i förra veckan – den som handlade om behovet många utbildnignsvägar på gymnasienivå. Vanligen får jag en hel del reaktioner på precis allt jag skriver om skolan men nu alltså: knäpptyst.  Jag undrar om det är för att ämnet befinns vara ointressant eller för att jag denna gång tycker fel, för dem som vanligen gillar vad jag skriver, eller är fel person att tycka detta, för dem som vanligen ogillar vad jag skriver. Eller så kanske det bara var en allmänt tråkig text, vad vet jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s